Huset er blevet renoveret både udvendigt og indvendigt. Huset er bygget for ca. 100 år siden, så det var en spændende opgave at se hvad der kom frem, når jeg begyndte at skille huset ad, og der kom også sjove oplevelser ud af det. 
Nu har jeg været igennem det meste, isoleret, muret vægge, malet, muret køkkenbord, lagt murstensgulve, fået toilet som nu står på murstensgulv (toilet stod på jordgulv)  Min mand har hjulpet mig meget, især alt det der var i starten da alt skulle pilles ned, og da der skulle isoleres, trækkes nye ledninger ja selv husets tarmsystem gravede han fri, og vi fik det tjekket om det er ok. 
 En murer som jeg kendte kom med gode råd og lærte mig meget. Så har jeg en rigtig god nabo som har haft gode ideer, og han har været til stor hjælp, til noget som jeg absolut ikke kan(tak). Her skal også fortælles at jeg har en god veninde som har været sød at hjælpe, hun har også måttet høre på alle mine ideer som jeg kan ændre fra den ene minut til den næste.
Det nye tag har jeg haft håndværkere til at lave. Tagrender er en gave fra min blikkenslagersøn (tak).
Der er stadig en del der skal gøres, lige nu bliver huset malet, så skal jeg have en ny yderdør.
Der skal også fortælles at jeg har fået et venlig spark af en Tarot veninde så jeg kom igang med at lave denne hjemmeside.
Det vigtigste er at nu kan jeg bruge huset til det som er meningen, og det der skal laves kan komme som jeg har lyst og energi til det.